Cannabis Zaden Van Amsterdam Genetics

Hoge Kwaliteit Wietzaden

Vertrouwde Kwaliteit

Amsterdam Genetics is trotse leverancier van hoogwaardige cannabis (-genetica) en wietzaden van de hoogste kwaliteit. Onze wietsoorten worden daarom verkocht in sommige van de beste en meest bekende coffeeshops van Amsterdam. Waaronder de vier locaties van de Boerejongens, Coffeeshop de Tweede Kamer en Coffeeshop Amsterdam (de voormalige Dampkring). En nu krijg jij de kans om de kwaliteit van jouw favoriete coffeeshop in huis te halen.
Zie Alle Coffeeshop Menu’s.

Goede Wietzaden

Cannabiszaden van Amsterdam Genetics zijn van vertrouwde kwaliteit en hebben één van de hoogste ontkiem-ratio’s op de huidige markt. Onze wietsoorten zijn bovendien ontworpen om alleen de beste eigenschappen van hun respectievelijke ouders over te nemen. Door constant te blijven innoveren op het gebied van de lekkerste en sterkste wietsoorten, hebben wij sommige van de meest stabiele wietzaden kunnen produceren van de beste cannabissoorten op de markt. Bestel nu je wietzaadjes bij Amsterdam Genetics en ontdek het beste dat Amsterdam te bieden heeft in je eigen achtertuin.
Zie Alle Wietsoorten.

Wietzaadjes Kopen

Kies voor de beste wietzaden in Amsterdam, met smaakvolle strains als AK OG Kush, AK-020, Kosher Choco Kush en niet te vergeten de prijswinnende White Choco en Tangerine G13. Ook bieden wij stabiele variaties van sommige wereldberoemde klassieke wietjes: Super Silver Haze en Amnesia Haze. Of je nu een ervaren kweker bent of nog een groentje op het gebied van het kweken van wiet; met onze zaden ben je gegarandeerd van een smaakvolle en THC-rijke oogst. De vraag is: welke soorten ga jij vandaag beginnen te kweken?
Zie Alle Wietsoorten.

Cannabiszaden Ontkiemen

Zodra je eruit bent welke wietsoorten jij wilt kweken en de wietzaadjes in huis zijn, kun je beginnen met het ontkiemen van je planten. Daarvoor kun je gebruik maken van de informatie in deze blog. Dat is als je in een gebied leeft waar het kweken van cannabis legaal of gedoogd is. Anders zijn onze zaden puur bedoeld als souvenir. Onze wietzaden mogen niet worden ontkiemd in de landen waar wiet kweken illegaal is.

Subscribe to our newsletter